Op zoek naar ervaren improvisatie acteurs of trainers? Joepie! Impro is in te huren voor workshops, voorstellingen of een programma op maat gemaakt. Neem contact met ons op om je wensen eens door te spreken. Hier volgen enkele voorbeelden van activiteiten waarvoor je Joepie! Impro kunt inschakelen:

  • Workshop improvisatietheater, lekker zelf spelen! Natuurlijk is zelf improviseren het leukste en wat nog fijner is, iedereen kan het! Bij de Joepies zitten een paar ervaren trainers en die kunnen je in een 2 uur durende workshop laten ervaren hoe leuk het is om op het podium te staan en zelf scènes te improviseren.  De workshops zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, familiefeesten of andere gezelschappen.
  • Themavoorstelling improvisatietheater. Een volledig geïmproviseerde voorstelling met jouw thema als rode draad van de show. Je kan lekker met bijvoorbeeld jouw collega’s achterover leunen in de zaal en genieten van de Joepies die aan de haal gaan met het door jou aangebrachte thema. Denk bijvoorbeeld aan een voorstelling over de ins en outs van jouw bedrijf.
  • Moorddiner. Tijdens een diner geniet je van een spannend spel waarin je op zoek moet gaan naar de moordenaar van een lugubere moord. De Joepies spelen de verschillende karakters en maken jouw dineravondje tot een avond die je nog lang zal bijvlijven…
  • Maatwerk. Je wilt iets met improvisatietheater, maar je weet niet zo goed wat. Dat begrijpen wij heel goed. Stuur gewoon even een mailtje naar ons en we komen er wel uit!

 

joepieleum_88 51217590_2024549810999120_5295573837063127040_o

 

 

Een gedachte over “Inhuren

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s