UPDATE 28/4: De audities zitten vol! Maar liefst 6 potentiële nieuwe Joepies hebben zich aangemeld! Kans gemist? Geen zorgen, kom dan naar ons kijken op 12 mei bij onze volgende voorstelling in Oudaen om 20:30 uur met de Lelijke Eendjes. Reserveren kan hier

Goed nieuws voor potentiële nieuwe Joepies, want we hebben weer ruimte voor nieuwe spelers! Man, vrouw, jong, oud, linkshandig, rechtshandig, arm, rijk, accountant, schilder, banketbakker, het is ons om het even wie je bent! Wat we wel fijn vinden is als je 1 à 2 jaar ervaring hebt met improvisatie, theatersport of andere vormen van theater. Vanzelfsprekend vind je het heerlijk om op het podium te staan zonder ingestudeerde tekst.

Dus, heb jij zin om in een heerlijk cluppie theater vanuit het niets te maken, laat het ons dan weten via joepieimpro@hotmail.com ! We houden een auditieronde eind mei/begin juni.

En twijfel je nog na het zien van onderstaande foto? Kom ons dan gewoon in het echt bekijken bij onze volgende voorstelling: 12 mei, samen met de (prachtige) Lelijke Eendjes in Oudaen om 20:30 uur. Reserveren kan hier

 

 

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s