Zaterdag 25 maart spelen Joepie! en Kabam! samen een improvisatievoorstelling, bestaande uit twee ‘long-impro’ vormen. Toevallige ontmoetingen en verrassende verhalen worden in een gemixte samenstelling op de planken gebracht.

De twee teams stellen zich de uitdaging om vanuit een onverwachte situatie verrassende verhaallijnen te laten ontstaan. Samen met het publiek worden scènes aan elkaar geschakeld en wordt er steeds meer kleur gegeven aan het leven van de personages op het podium. Tijdens deze voorstelling gaan de spelers op zoek naar onderlinge verbinding, overspringende vonken en bruisende relaties met mogelijk explosieve taferelen als resultaat.

Benieuwd hoe dat uitpakt? Kom kijken in het sfeervolle theater van Stadskasteel Oudaen aan de Oudegracht om Utrecht! Kaartjes zijn à € 7,50 inclusief een drankje zijn hier te reserveren.

Joepie & Kabam!
Joepie & Kabam!

 

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s