Aanstaande zaterdag en zondag 12 en 13 maart staat in Utrecht het Nederlands Theatersport Toernooi op het programma voor de Joepies. Roline, Cindy, Joeri en Wilfred zullen strijden om een heuse beker en zich zo een jaar lang ’s lands beste improvisatoren te noemen! Dat weten wij natuurlijk al lang, maar je kan komen helpen. Juich jij ze ook naar de winst? Kom dan kijken, info en kaartverkoop via de site van het NTT. O ja, en we hebben een promo….

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s