We deden al mee aan de Amersfoortse versie, maar zondag 25 januari kun je ook in Utrecht naar ons komen gluren! We doen namelijk weer mee aan het Gluren bij de Buren Festival en dus staan we weer te improviseren in een woonkamer. Dat doen we dit keer in een prachtige woonkamer op de Adelaarstraat 3. Eerlijk is eerlijk, een beetje gluren in deze woonkamer is ook zonder ons optreden al heel wat waard, dat kunnen we je alvast beloven!

We spelen 3 voorstellingen van 30 minuten, om 13.00 uur, 14.15 uur en 15.30 uur. Geïnspireerd door de woonkamer en jouw suggesties improviseren we er weer flink op los. Kom je ook kijken? Toegang is gratis en in de buurt kun je nog naar veel meer leuke voorstellingen gluren! Check de volledige programmering hier.

gluren
gluren

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s