Op 20 juni sluiten we het seizoen af zoals dat hoort bij een afsluiting… met een besloten voorstelling dus! Voor een select gezelschap gaan we in ons vertrouwde Oudaen een exclusieve voorstelling spelen. Denk je nu: ‘Hè bah, ik wil de Joepies weer zien spelen!’ dan zijn er 2 opties. 1) Je wacht geduldig op onze voorstelling in september/oktober of 2) je huurt ons ook in voor jouw eigen voorstelling. Doen we graag, dus mail je wensen naar info@joepiede.nl

Fijne zomer!

exclusive

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s