Op een prachtige rokjesdag als vandaag kun je enkel en alleen met HEET nieuws komen. Nou, dat hebben we hoor, twee stuks zelfs! Want met grote trots kunnen wij ons publiek vanaf heden 2 nieuwe Joepiemannen voorschotelen! Wesley en Sido zijn de namen en hieronder zie je de knappe koppen van deze improtalenten. Die wil je toch in volle glorie gaan terugzien op het podium?! Dat kan misschien zelfs al wel bij onze volgende voorstelling op 9 mei in Oudaen. Kaartjes à € 7,50 inclusief pilsje zijn te reserveren via info@joepiede.nl en/of door je hier aan te melden bij het facebookevenement.

Wesley!
Wesley!
Sido!
Sido!

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s