Op 21 maart kwam Op de Grens naar Utrecht en samen hebben we Oudaen weer op zijn kop gezet! En dat kan niet zonder ons fantastisch publiek. Degene die erbij waren kunnen hier nog even nagenieten van een kleine foto impressie van de avond. Als je nu (terecht) zit te balen dat je de voorstelling hebt gemist meldt je dan aan voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@joepiede.nl. Je ontvangt dan een mail wanneer er weer een nieuwe voorstelling gepland staat. Zo hoef je ons nooit meer te missen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s