Zondag 26 januari deed Joepie! mee aan het Gluren bij de Buren festival. 3 keer een hele volle zaal waar bij elke voorstelling extra stoelen gehaald moesten worden voor alle bezoekers. Het thema van de middag was “de ongemakkelijke scene” en die hebben we gespeeld in de bus, in de wachtkamer en op het verjaardagsfeestje. Wil je meer weten van onze gastvrouw en gastheer kijk dan op twitter op @5gradenoost. Volgend jaar zijn we er hopelijk ook weer bij. Voor nu hebben we gelukkig de foto’s nog.

Deze diashow vereist JavaScript.

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s