gluren bij de buren Gluren bij de Buren is een festival waarbij podiumkunstenaars, muzikanten, acteurs, cabaretiers en beeldende kunstenaars optreden bij (andere) mensen thuis, tussen de schuifdeuren.  De optredens zijn vrij toegankelijk voor alle belangstellenden. Reserveren of kaartjes kopen is niet nodig.  Er zijn verspreid over Utrecht 100 huiskamers waar je optredens kunt bekijken. Maar natuurlijk wil je vooral naar Joepie! Wij zijn te zien op de Moutstraat 2. Voor tijden, andere optredens en meer informatie kan je naar de website van Gluren bij de Buren: http://www.glurenbijdeburen-utrecht.nl/

joepieglurenbijdeburen

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s