We sluiten de 1e helft van ons jubileumjaar af in ons thuishonk, Oudaen! Op 28 juni staan we met alleen maar Joepies op het podium, als dat geen feest wordt… Binnenkort zul je hier meer info over de voorstelling gaan vinden, maar als je nu al weet dat je erbij wilt zijn mag je al reserveren, wij zijn de flauwste niet! De voorstelling begint om 20:30u en kaartjes reserveer je via info@joepiede.nl of onderstaand formulier

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s