Terwijl we nog nagenieten van de voorstelling in het Mirliton met Buiten Bereik (zie fotookes op onze facebooksite door Hans Gommer!) ligt het volgende verse nieuws al weer op de plank! Met trots presenteren wij namelijk Janneke, ons nieuwe podiumbeest! Theatraal, absurdistisch en impulsief zijn zomaar kreten die je op het podium voor je kiezen kunt krijgen met haar. Hou onze site in de gaten om te weten wanneer je haar kunt gaan zien!

Janneke!
Janneke!

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s