Drukke weken voor de Joepies! Zaterdag 23 maart mogen we ons uit gaan leven op het podium in Breda, want we zijn uitgenodigd door Allure Theatersport voor een ouderwetse pot theatersport! Daarnaast is onze jacht naar nieuwe Joepies in volle gang, want we zitten midden in de kliktrainingen met drie potentiële Joepies. Met een beetje mazzel kun je ze ook al aanraken tijdens onze Joepieleum voorstelling part II in het Mirliton Theater op 6 april om 20 uur. Samen met de kanjers van Buiten Bereik uit Nijmegen maken we er weer een waar spektakel van, reserveer alvast je kaartjes via info@joepiede.nl want ze gaan hard! Het sluitstuk van de komende weken zit in ons Joepieleumweekend op 12,13 en 14 april. Een weekend lang gaan de Joepies los op een nog onbekende plek, spannend!

joepie_mirliton

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s