Joepies op jacht naar de titel en nieuwe Joepies!

Dit weekend strijden Joepies Roline, Cindy, Linda, Inge en Martijn om de titel van Nederlands Kampioen Theatersport op het Nederlands Theatersport Toernooi. De Olympische gedachte kan overboord, alles zal worden ingezet om de felbegeerde titel mee naar huis te nemen. Kom ze aanmoedigen in het Huis a/d Werf in Utrecht, check het speelschema en informatie over kaartverkoop op de site van het NTT!

En niet onbelangrijk, het Joepiepromotieteam zal ook aanwezig zijn voor de missie ‘Nieuwe Joepies Gezocht!’ Voel jij je nu al aangesproken om je improskills te laten zien op het podium, mail ons dan om mee te doen met de kliktrainingen! info@joepiede.nl sjeweetog!

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: