Joepie!leumposter

Zaterdag 26 januari is het zo ver, de voorstelling wat nu al hét evenement van 2013 wordt genoemd; het Joepieleum.

Theatersportvereniging  Joepie! bestaat 10 jaar en dit wordt gevierd met een avondvullende voorstelling met Joepies, oud-Joepies en zoals het hoort bij improvisatie theater; het publiek. Het belooft een avond vol verassingen te worden en na afloop van de voorstelling is iedereen van harte uitgenodigd om samen met de feestvierende Joepies een drankje te doen.

De voorstelling is in de Berenkuil, Biltstraat 166 en start om 20:00 uur. De entree is € 10,- inclusief een gratis drankje. Voorkom teleurstellingen en reserveer nu via info@joepiede.nl. Je wordt dan op de gastenlijst geplaatst.

Een gedachte over “Joepieleum!

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s