Zondag 20 mei is het zover, de laatste Joepieshow van het seizoen Hier alvast een voorproefje van Tirtsa en Else, die als Sjeng en Simone De Vloer Op gingen. Sjeng was al 7 jaar smoorverliefd op collega Simone en ging nu eindelijk zijn ware gevoel uiten. In de Mediamarkt….

Meer van dit? Kom 20 mei om 15u naar Oudaen! Kaarten à € 7,50 inclusief pilsje zijn nu te reserveren via info@joepiede.nl

Een gedachte over “Sjeng en Simone!

  1. Beste Joepies,
    Ik hoor dat jullie een trainer zoeken voor een half jaar. Mijn naam is Odette de Rooij. Ik woon in ’s – Hertogenbosch. Ik heb cursussen theatersport gegeven aan Moeders Mooiste in Leiden. En ook cursussen gegeven op basis van De vloer op. Ik ben een ervaren improvisatiespeler en ervaren improvisatiedocent. Nu ligt het theater een beetje stil. Maar via mijn oude theatersportclubje met jullie oproep heb ik wel weer zin om les te geven.
    Met theatrale groet,
    Odette de Rooij
    0627355444

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s