Joehoe! We proudly present our newest Joepie, Roline! Ze kwam, zag en overwon de audities met glans, niet gek ook met haar impro-ervaring! We gaan haar natuurlijk snel laten schitteren op het podium, maar ze zit vrijdag al in het publiek tijdens onze voorstelling met De Kevins en DOGMA, dus je kan haar gewoon aanraken! Mits je erbij bent natuurlijk, en het beloofd druk te worden, dus reserveer nog maar even voor de zekerheid op reserveren@dogma-utrecht.nl of info@joepiede.nl

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s