Afgelopen weekend gingen er op uitnodiging van Broodje Giraf 5 losgeslagen Joepies naar Maastricht voor een ouderwets Joepie schoolreisje. Er was een Botel met claustrofobisch kleine kamertjes, er waren 7 enthousiaste Broodjes Giraf, er was zuur vlees, een prachtig theater, een fijne voorstelling mét bak des doods, een tocht langs de meest obscure danstenten van Maastricht en last but not least was er weer iets met de auto van Martijn. Kortom, het was weer top!

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s