De Joepies gaan aankomend weekend proberen dat ouderwetse toernooigevoel weer boven te krijgen! Je weet wel, vroeger met je sporttas vol pakjes wicky, boterhammetje en een gulden voor een snickers op weg naar een zonovergoten sportveld ver weg. Dat gevoel dus, alleen verpakt in een theatersporttoernooi. Geen zonovergoten sportveld ver weg, maar een prachtig theater dichtbij, want gewoon lekker in Utrecht! Meer info hier , kom ons aanmoedigen!

Roep maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s